Bazár strojov - Stroje



V této kategorii hledáte:
inzercia zdarma a bazár
Je nám líto, ale inzerát se již v bazaru nenachází.
Vypršela jeho platnost nebo byl smazán. Vyberte si z naší další nabídky inzerátů, kterou Vám bazar nabízí.


Archiv: pasovy dumper Yanmar C12R so zárukou, (odvezie europaletu, ťažkú max 1.150 kg ) - [16. listopadu 2019]


Predám japonský pasový dumper Yanmar C12R nový, s plnou zárukou. Hmotnosť dumpra 1.025 kg. Rozmery dumpra ( š x d x v: 950 mm x 2650 mm x 1500 mm so sklopeným ochranným rámom )
Nosnosť korby je 1.150 kg ( t.j. max užitočné zaťaženie )
Rozmery korby: šírka 860 mm x dlžka 1470 mm x výška bočníc 315 mm, Navršený objem korby je cca 0,52 m kubic. Korba je vyklápateľná na tri strany.
Dumper poháňa spoľahlivý dieselový motor. Hydrostatický pojazd dumpra. Max rýchlosť pojazdu je 5,5 km/hod. Dumper má vynikajúcu priechodnosť terénom, zvláda prekonávať az 30 stupňové stúpania.
Platobné podmienky: kúpa dumpra možná aj na splátky
Radi Vám pošleme splátkový kalendár,
Technické parametre minibágra nájdete na stránke ATRENT s.r.o.

 
© 2007-2024 Inzercia zdarma, bazár. Všechna práva vyhrazena.
EDITOVAT nebo SMAZAT inzerát bez registrace | Pravidla inzercie | Kontaktujte nás | RSS a služby | Mapa stránek | Ochrana osobních údajů
Železniční modely | Eventaro - vytvoř si svou akci
Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za obsah uverejňovaných inzerátov v systéme DoBazaru.sk. Akékoľvek kopírovanie alebo iné využívanie obsahu inzercie DoBazaru.sk je zakázané bez súhlasu prevádzkovateľa.

Do Bazáru hľadáte tiež pod spojením inzercia zdarma na internete. Ďalej tiež záujemcovia o automobily hľadajú inzercia áut všetkého druhu. Mamičky i oteckovia hľadajú pre svoje deti mimi bazar plný detského oblečenia i hračiek. Fauna inzercia je zase určená všetkým milovníkom zvierat. Môžete tu inzerovať všetky zvieratá. Pre milovníkov rýchlych strojov a veteránov je určená česká motoinzercia kde nakúpite nové aj ojazdené motorky alebo ich príslušenstva. Náš bazár je určený pre širokú verejnosť, kedy súkromná inzercia a tiež z časti komerčná inzercia je zdarma. Máte možnosť pridávať fotografie k Vašim inzerátom alebo je zviditeľňovať. Náš bazár môžete navštíviť aj cez stránky ebazoš kedy Vás presmerujeme do nášho bazáru a nájdete tak u nás inzeráty zadarmo. Staňte sa aj našim fanúšikom na facebooku a získavajte výhody pre fanúšikov profilu.

Česká verzia bazáru Bazar - inzerce zdarma
0.04