Bazár strojov - Stroje



V této kategorii hledáte:
inzercia zdarma a bazár
Je nám líto, ale inzerát se již v bazaru nenachází.
Vypršela jeho platnost nebo byl smazán. Vyberte si z naší další nabídky inzerátů, kterou Vám bazar nabízí.


Archiv: Priekopový ježkovy valec ARR 1575, Ammann Nové město nad Mětují - [26. ledna 2020]


Predam priekopovy ježkový valec Ammann ARR 1575 ,
Rok výroby 2020. Záruka 36 mesiacov. Počet motohodín: 1,5 mth
Dieselový motor Yanmar o výkone 14,6 kW s funkciou automatického voľnobehu, pri nečinnosti strojníka.
Hmotnosť valca 1450 kg, Valec má dva režimy hutnenia 75 kN alebo 36 kN. Šírka hutniacich valcov /behuňov/ je 850 mm.
Valec má infračervené diaľkové ovládanie so solárnymi panelmi, pre dobíjanie batérií + plus ovládanie cez kábel sú štandardom.
Štyri hydromotory hydrostatického pojazdu zabezpečujú neprekonateľnú trakciu a priechodnosť priekopového valca ARR 1575 v ťažkom teréne. Kĺbový spoj s osciláciou, zaisťuje dokonalý kontakt behuňov s hutneným povrchom, a optimálne výsledky zhutnenia.
Voliteľnou príplatkovou výbavou je systém ACE-econ, ktorý obsluhe neustále signalizuje mieru zhutnenia podložia pod valcom.
Ježkové valce Ammann sa vyrábajú v Českej republike v Novom měste nad Metují. (bývalý Stavostroj) Ku stroju je originál Servisná knižka AMMANN , a Návod na obsluhu a údržbu. (CZ)
Kompletný sortiment nájdete na stránke ATRENT sro.

 
© 2007-2024 Inzercia zdarma, bazár. Všechna práva vyhrazena.
EDITOVAT nebo SMAZAT inzerát bez registrace | Pravidla inzercie | Kontaktujte nás | RSS a služby | Mapa stránek | Ochrana osobních údajů
Železniční modely | Eventaro - vytvoř si svou akci
Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za obsah uverejňovaných inzerátov v systéme DoBazaru.sk. Akékoľvek kopírovanie alebo iné využívanie obsahu inzercie DoBazaru.sk je zakázané bez súhlasu prevádzkovateľa.

Do Bazáru hľadáte tiež pod spojením inzercia zdarma na internete. Ďalej tiež záujemcovia o automobily hľadajú inzercia áut všetkého druhu. Mamičky i oteckovia hľadajú pre svoje deti mimi bazar plný detského oblečenia i hračiek. Fauna inzercia je zase určená všetkým milovníkom zvierat. Môžete tu inzerovať všetky zvieratá. Pre milovníkov rýchlych strojov a veteránov je určená česká motoinzercia kde nakúpite nové aj ojazdené motorky alebo ich príslušenstva. Náš bazár je určený pre širokú verejnosť, kedy súkromná inzercia a tiež z časti komerčná inzercia je zdarma. Máte možnosť pridávať fotografie k Vašim inzerátom alebo je zviditeľňovať. Náš bazár môžete navštíviť aj cez stránky ebazoš kedy Vás presmerujeme do nášho bazáru a nájdete tak u nás inzeráty zadarmo. Staňte sa aj našim fanúšikom na facebooku a získavajte výhody pre fanúšikov profilu.

Česká verzia bazáru Bazar - inzerce zdarma
0.04